Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van Szegeden középiskolai...

Van Szegeden középiskolai kollégiumok?

Figyelt kérdés
Sziasztook! Azt szeretném kérdezni hogy Szegedre szeretnék tovább tanulni most épp 8adikba fogok majd menni az iskolát már kiválasztottam de azért szállás is jó lenne. Kb Szeged tőlünk 1ora 30perc ezért minden nap nem szeretnék utazni. Ezért gondolkoztam kollégiumban. Csak az a baj hogy Szegeden nem találtam középiskolai kollégiumot. Ezért szeretném kérdezni hogy ti tudtok-e. Egy pár infó rendészeti iskolába mennek. És azért a szoba normális legyen vagyis ne legyen valami le pukkant hely. Ja és albérletbe nem nagyon szeretnék menni mert egy egész lakást nem szeretnék bérelni, de egy szobáért meg sokkallom azt a pénzt amit elkérnek értük. Ezért inkább koliban gondolkoznék.

2020. nov. 3. 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:
egyszerűbb lenne ha olyan iskolát választanál aminek van kollégiuma is, de igen, vannak középiskolásoknak is. Ha beírod googleba,biztis találsz majd párat
2021. jan. 6. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!