Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mozgókép és animáció készítő...

Mozgókép és animáció készítő iskola az országban? Továbbtanulás?

Figyelt kérdés

Hamarosan itt az idő hogy tovább tanuljunk (általánosból) és én a fent írott irányba szeretnék elmenni. 3 iskolát kellene megjelölnünk, de én csak egyet találtam ami kifejezetten ezzel foglalkozik.

Ti ismertek ilyen iskolát?

Úgy hallottam, az OKJ-k manapság nem sokat érnek így nem szeretnék OKJ-s képzésekkel bajlódni.

2020. nov. 2. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Van. A fővárosban a Kisképző.

2020. nov. 2. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 2. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 2. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
2020. nov. 2. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:

"Ha elmúltál 18 éves, de még nem vagy 24 éves."

valamint

"A szakképesítés megnevezése: Mozgókép-és animációkészítő

A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 54 213 03"

Én egy olyan ember vagyok aki nem 18 évesen fejezi be a 8 általánost szóval ez annyira nem működik.

#3 "Az animációs képzésről" rész alatt:

"Pontos elnevezése: Mozgókép és animációkészítő nappali tagozatos, emelt szintű, 2 év folyamatos OKJ-s szakképzés"

" 5 évfolyamos művészeti szakgimnáziumi kerettanterv; párhuzamos művészeti oktatás; művészeti tanulmányi terület, melynél a 4. év végén érettségi vizsgát tesz, az 5. év végén OKJ-s középfokú szakmai vizsgát tesznek a tanulók OKJ 54-213-03 Mozgókép- és animációkészítő szakon – Tagozatkód: 05."

#1 "Diákjaink a filmkészítéssel, közelebbről az animációs- és videofilm-készítés alapjaival, formanyelvével, technikájával ismerkednek a szakmai képzés öt éve (9-13. osztály) alatt." ami tök jó, de nem ír konkrétabban arról, mit adna a képzés, de valószínűsítem hogy OKJ-t, ötödik év után, ahogy a többi is.

2020. nov. 2. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még itt is érdemes körülnézned:

[link]

"Tanulmányi terület szövegének egy részletéhez:" kéne beírnod, hogy mozgókép vagy animáció. (Egyszerre, csak egy kulcsszót írj be, ha találatokat is szeretnél látni.)

2020. nov. 3. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2020. nov. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!