Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egyetemen még van 1 évem hátra, és nagyon gondolkozok egy OKJ-n. Olyan OKJ lenne nekem az ideális, amit később munka után (17:00-tól) illetve akár hétvégén is tudok végezni. Valamint később kisbaba mellett, otthon. Az egyik ilyen opció ami szimpatikus az a kutyakozmetikus OKJ, de lehet, hogy van más is, ami még közelebb áll hozzám.

Ahhoz, hogy el tudjak indulni, fel szeretném venni a Diákhitel pluszt (max. 500 e Ft ugye), ebből fedezném a tanfolyamot, illetve a maradék lenne az induló tőkém.

Nektek van esetleg javaslatotok?

2020. okt. 27. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Maradj az egyetemnél...
2020. okt. 27. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Maradni szeretnék, valószínűleg mesterre is megyek, de szeretnék másodállást is. Ezért gondolkozok az OKJ-n.
2020. okt. 27. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mire keresed a választ konkrétan?

Ha intézményre gondolsz, akkor keress olyat, ami lakhelyedtől vagy munkahelyedtől elérhető távolságban van (busszal, vonattal). Érdeklődj utána a tantervnek, mikor van az oktatás (este, hétvégén), hogy lesznek a számonkerések. Belefér a képzés és vizsga ára a költségvetésedbe stb.

Nekem ez egy kicsit töménynek tűnik. A végzősév azért melós szokott lenni, főleg, ha mesterre is akarsz menni ÉS dolgozni mellette ÉS gyereket nevelni egyszercsak. Ehhez még egy esti okj elég sok lenne, nem?

2020. okt. 27. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egyszerre szeretnék mestert csinálni, két helyen dolgozni és gyereket is nevelni :) Csak próbálok hosszútávra tervezni. Akkor lenne ez a főállásom, ha gyesen lennék, mert ezt nagyjából én osztom meg magamnak, hogy mikor mennyi időm van dolgozni épp. :)
2020. okt. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!