Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakot ajánlanátok nekem?

Milyen szakot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Felnőttként, gyerek mellett szeretnék egy új diplomát szerezni, levelező képzésben. Első diplomámat óvodapedagógus szakon szereztem, de már nem szeretnék ebben dolgozni. Gyorsan tanulok, könnyen megértek összefüggéseket, tudok gondolkodni. Inkább humán beállítottságú vagyok, de a "matekosabb" szakoktól sem zárkózom el. Introvertált vagyok, de ha kell, tudok szóban kommunikálni. Szívesebben dolgozom egyedül, mint csapatban, nehezen kezelem a nehéz kollégákat, de azzal nincs gondom, ha a munkámban emberekkel kell kapcsolatba lépnem(pl. ügyfelekkel). Empatikus, kedves,de távolságtartó típus vagyok. Jó a nyelvérzékem, ügyes vagyok szövegalkotásban magyarul és idegen nyelven is. Magyarból és angolból van emelt szintű érettségim, kicsivel 400 feletti felvételi pontokat tudok felmutatni, szaktól függően.

2020. okt. 23. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel kb. semmit nem mondtál el. Nagyjából az összes létező szakot lehetne ajánlani ezek alapján. De amúgy sincs szerintem jobb gyógyír erre, mint hogy minden szakot, ami tetszik, minél jobban megismered, informálódsz, leszűkíted a kört és végül kiválasztod azt, ami iránt érzel elhivatottságot.
2020. okt. 23. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Pl. nemzetközi gazdálkodás? Ott van nyelvtanulás, matek is. Azt elvégezve multiknál egy csapat részeként dolgozol, de önállóan.

Illetve szerintem olyan munkahelyet is találhatnál, ahol tanácsadás folyik, így ügyfelekkel kommunikálsz.

2020. okt. 25. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!