Éppen most olvastam, hogy a ponthatár nem fog nőni a júliusban megállapítottakhoz képest, ugyan ott lesz a határ meghúzva. Nos, a szerint engem fel is vettek, de nem értem, hogy hogy, mivel túljelentkezés van ezen a szakon, és 40 hely van meghirdetve a levelező képzésre. Akkor mégis hogyan szelektálnak? Vagy fizetősre, tényleg be lehet kerülni bárkinek? Augusztus 27.ig megőrülök... !
2010. aug. 9. 09:26
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ugyanúgy húznak ponthatárt, azzal a feltétellel, hogy alacsonyabb nem lehet, mint a júliusi.
2010. aug. 9. 09:32
2/8 A kérdező kommentje:
igen, dehát mivan akkor, hogyha 40 férőhely van egy szakon, és közbe jelentkeznek 100an?? És mindegyiknek a ponthatártól több van? Akkor felveszik mind a 100at?
2010. aug. 9. 09:44
3/8 A kérdező kommentje:
Valami alapján akkor csak szelektálniuk kell, nekem pl csak 15 ponttal van több, mint a júliusi ponthatár, ezért tartok kicsit h kicsúsznék. Ja és se nyelvvizsgám sincs, semmi plusz pontom.
2010. aug. 9. 09:45
4/8 anonim válasza:
Akkor pontszám alapján sorba állítják az embereket (csökkenő) és a 40. fő lesz a határ. Van, hogy egybeesik az aktuális év ponthatárával, lehet, hogy változik, de én így tudom. :)
2010. aug. 9. 11:01
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok, hány ontod van és hova felvételiztél?
6/8 anonim válasza:
*ontod - pontod :D
7/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ugyanannyi lesz a ponthatár, csak nem lehet alacsonyabb.
Sorba állítják a 100 embert, és a 40. pontszáma lesz a határ.
Ha több olyan van, akinek annyi a pontja, akkor eldöntik, hogy annyival kevesebbet vesznek fel (de akkor a ponthatár magasabb lesz, és ezt is fogják kiírni), vagy kicsit többet (és kevesebb lesz a ponthatár).
2010. aug. 9. 15:35
8/8 anonim válasza:
Több embert semmiképpen sem vehetnek fel, mint a meghirdetett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!