Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A teatrológia elvégzésével...

A teatrológia elvégzésével hová tudok beállni dolgozni?

Figyelt kérdés
Van értelme az elvégzésének? Ha elvégezném, lenne belőle fizetésem? Keresnek mostanság teatrológusokat?

#egyetem #munka #színház #Teatrológia
2020. okt. 22. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
A tetralógia négy önálló részből álló, de tematikailag összefüggő műalkotás. Teatralógiát nem ismer a google. Mit akarsz ezen elvégezni?
2020. okt. 23. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Színháztudomány... Van ilyen szak az egyetemen
2020. okt. 23. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor végezd el inkább az esztétikát. Abban biztos van színháztudomány is.Lehetsz mondjuk színi kritikus.
2020. okt. 24. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
De ezzel is lehetek színház esztéta, vagy kritikus, beletartozik. Csak az érdekelt, hogy van e ezekre kereset.
2020. okt. 24. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kereset, kereslet. Olvass sokat, mindenesetre.
2020. okt. 25. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Elírtam egy szót elnézést kedves nyelvtan tanár...
2020. okt. 25. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert a kereset azt jelenti, mennyi fizetést lehet kapni érte, a kereslet meg azt,hogy el tudsz-e helyezkedni.
2020. okt. 25. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom...mint mondtam, elírtam. Jártam iskolába...
2020. okt. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!