A pénzügy-számvitel FOSZK vagy a gazdálkodási és menedzsment FOSZK a könnyebb? Mesélnétek a képzésekről?
Igaz én nem erre járok, viszont GTK-s vagyok.
Nálunk első évben az FSZ és a BSC hallgatók ugyanazokat a tárgyakat tanulják, ilyen szempontból tehát nincs különbség. Valószínű a második évben lesznek konkrétabban a szakkal kapcsolatos tárgyak. A pénzügy számvitel mindenképpen nehezebb, sokkal több a bonyolult számítás.
A FOSZK 2 éves, az alapképzés az említett területeken 3 év + 1 félév szakmai gyakorlat (amikor dolgozol). Nagyságrendekkel több lehetőséged van alapképzéssel, mint FOSZK-kal. Inkább tanuld rá még azt az 1 évet. Egyébként egyetem alatt is lehet dolgozni, tömegek csinálják úgy.
A gazdmen FOSZK-jának magának a piaci értéke egyébként majdnem nulla. A pénzügy és számvitel már jócskán többet ér, de legfeljebb a diplomások keze alá lehet vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!