A Nyiregyházi Agrártudományi főiskola nehéz felsőoktatási intézmény? Vagy a Debreceni Egyetem agrártudományi szaka?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem mert a matekom kettes, viszont fizika ötös, biosz ötös, kémia négyes, földrajz ötös, informatika ötös, nyelvtan, irodalom négyes. Szerintetek felvennének? Jelenleg még általánosba járok, nyolcadikos vagyok. Középiskolába milyen tanulónak kell lennem, hogy felvegyenek?2020. okt. 18. 13:21
1/4 A kérdező kommentje:
Inkább humán beállitottságú vagyok
2020. okt. 18. 13:33
2/4 anonim válasza:
Szia! Egyik sem könnyű, de ha akarat van benned, megcsinálod. Én Nyíregyházát javasolnám. Nagyon gyakorlatias, magas színvonalú agrárképzés van az intézményben. Rendszeresek az üzemlátogatások, ahol a legújabb technológiákkal ismerkedhettek meg testközelből. Nagy előny még, hogy nem 100 fős csoportok vannak, hanem kb 30, tök családias a légkör és általában idővel jó tanár-diák viszonyok alakulnak ki, melyek végzett agronómusként is gyakran jól jönnek.Ha kérdésed van még, írj bátran.
3/4 anonim válasza:
Ja és amit elfelejtettem: van egy kevés matek, de alapvetően a biosz-kémiára érdemes ráfeküdni.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszod!
2020. dec. 14. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!