Mire fel van ekkora különbség két egyetem mesterszakos felvételije között?
Keresztféléves képzések közül nálam a Pénzügy és a Vezetés és Szervezés az, ami szóba jöhet. Ez mind indul ELTE GTI-n is és a Corvinuson is.
Ami meglepő, hogy Corvinuson mind a két szaknál fel van adva egy tankönyv, + pénzügynél még szóbeli vizsga is van tételekkel, nem csak motivációs beszélgetés, míg az ELTE-n inkább logikai, alapművelségi teszt van + beszélgetés.
Azért szerintem mind a kettő egy elég neves egyetemnek számít itthon, miért van ekkora nehézségi szint a kettő között?
Corvinus oldalán vannak fent, mesterépzéseknél -> felvételi vizsga -> és valamilyen felkészülést segítő anyagok vagy hasonló név alatt.
ELTE-n egy darab mintafeladatsort találtam, de hogy mikori, az passz :D
Bce-n tanulni kell arra felvételire, különösen az írásbeli részére. A szóbeli inkább szerencse kérdése, hogy melyik tanárok lesznek bent.
Amúgy én ajánlom a képzést, szerintem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!