Mit gondoltok arról, ha valaki boltban dolgozik? Szégyen? Úgy érzem, félek bevallani új embereknek, hogy ez lesz a munkám.

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok (19). Egyetem nem nekem való, nincs semmi motivációm, erőm ehhez. Ezt már általánosban tudtam és a tanárok is lebecsmérelték a tudásom, pedig kitűnő voltam és szorgalmas. Talán a tanárok véleménye is kihatással volt a döntésemre.

Hamarosan dolgozni fogok külföldön egy sminkes vagy ruhás üzletben, de félek, hogy az emberek (jövőbeli párom vagy barátok) a munkám alapján elítélnek, hogy én semmire nem vagyok jó, buta vagyok, milyen semmirekellő munkám van stb...

Gondoltam arra, hogy majd képzésre megyek (pl: fodrász), de ezen még gondolkodom, mert igazából nincs semmi olyan, ami valóban érdekelne.

2020. okt. 17. 10:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a saját példámat írom le érettségi után tanácstalan voltam és nem tudtam mihez kezdjek így el mentem dolgozni. Rá 2 évre meg levelező tanfolyamon irodavezetőit tanultam mert akkora jöttem rá, hogy az nekem való és jól döntöttem. Szerintem semmi kivetni való nincs abban ha elmész dolgozni és később meg tanulsz olyat ami érdekel vagy eltudod képzelni, hogy azzal foglalkozz. Sokan teszik úgy. Különböző okok miatt.
2020. okt. 19. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!