Milyen gimnáziumba tudok átmenni Budapesten tanév közbe?
Iskolát szeretnék váltani, jelenleg a Schulek Frigyes szakgimibe járok de rájöttem hogy a szakma nem nagyon érdekel és úgy döntöttem 4 évfolyamos gimnáziumba tanulnék a továbbiakba. Általános suliba 4-es tanuló voltam. Jelenleg 10.-es vagyok ilyenkor számít e az hogy tavaly 9.-be milyen jegyeim voltak a Schulekbe mert ott eléggé le romlott 3,38 volt az átlagom.
Milyen olyan iskolák vannak Budapesten ahova áttudnának venni évközbe és annyira nem a legalja iskolák azok hanem ilyen közepes erösségű?
Átalános tantárgyakkal rendelkező gimi érdekelne elsősorba.
A gimik nem hiszem, hogy most bajlódni akarnak egy osztályozó vizsgával. A vírus miatt az én sulim mindenkit elhajt aki szeretne átiratkozni.
A legalja gimik talán átvesznek. Pl: Újpest Bródy Imre Gimnázium, 8.ker Lakatos Menyhért Gimnázium.
Javaslom, hogy a lakóhelyed környékén telefonáljátok végig a gimiket. Hátha valamelyik átvesz.
Hu ez nehéz. Sztem gimibe nem sok az esély :( De azért kérdezd meg a IX.kerületi Weöres Sándor gimit.
Itt a Shulekba milyen tagozatra jársz? Esetleg más szakgimibe folytatni más szakon? Gyorsan nézz körül és mihamarabb próbálkozz.Titkárságot felhívni,bemenni intézni!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!