A cukrász vagy a kozmetikus szakmát éri meg jobban ki tanulni? A kettő között gondolkozok csak nem tudom hogy melyikkel tudok jobban elhelyezkedni és pénzt keresni.
Mindkét hivatás a kreativitásra épül: szépet létrehozni.
Mindkettőre szükség van, hiszen az emberek szeretnek/szeretnének szépek lenni és finomakat enni.
Én azt gondolom, hogy az embert a hasán keresztül sokkal előbb meg lehet fogni!A cukrászat gyönyörű szakma, ha szívvel-lélekkel, odaadással csinálod. Nehéz, de az alkotás öröme és a termék magáért beszél.
A kozmetika szintén nehéz, szép szakma. De teljesen más. Itt adott "dologból" kell dolgoznod, valami szépet kihozni belőle. Cukrászként szárnyalhat a fantáziád.
Ebből leszűrhetted, hogy én a cukrászatot javaslom, noha semmi érzékem nincs hozzá, sőt a másikhoz sem. Én azt választanám, de a döntés a tiéd. Nézd csak meg neten, mi mindent lehet alkotni édességek formájában.
Kozmetikus pedig akkor lennék, ha tudok emberekkel bánni, beszélgetni velük.
Nézd, dönteni te fogsz, bármit mondunk. Szerintem a szíved jobban húz az egyik felé, mint a másikhoz. Hallgass rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!