DE-ÁOK orvosi diagnosztikai analitikus szak?
Valaki tudna mesélni róla?
Bármi érdekel a szakkal kapcsolatban.
De többnyire ezek:
-mit foglal magába?
-specializációk
-MSc lehetőségek
-PhD-ra van lehetőség?
Hali! Én szintén ezen a szakon vagyok, de én a DE-n vagyok. Az első válaszoló jól leírta. Első évben tényleg sok a kémia, 2 kémiás jellegű tárgy is van, az egyik maga a kémia, a másik meg a diagnosztikai szakirányba próbál bevezetni, ami szerintem tök jó, mert gyakorlatiassá teszi a szakot. Sokan úgy mennek amúgy, hogy nem tudják, hogy még milyen speckót akarnak választani (vagy eleve orvosira akarnak újrafelvételizni...), ezért jó ötletnek tartom, hogy az alapozó tárgyak mellett vannak olyanok is, amik a 4 specializációból mutatnak keveset. Lehet, hogy a kémia nem túl releváns a RAD-os számára, de pl. a képalkotás meg ugyanígy érdektelen a laborosoknak, szóval jó, hogy van ez az egyensúly. Amúgy nem tudom, SOTE-n hogy van, de itt már 2. szemeszterben ki kell választani a szakirányt.
Amúgy szerintem is tök érdekes a szak és színvonalas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!