Sikerült valakinek 400 pont feletti eredményt elérnie érettségin? Ki hogy teljesítette?(egy vagy kettő emeltet tett?/középszintűek hogyan sikerültek?)
"Az érettségi pontokból összegyűjthető maximum 500 pont."
Nagyon nem... 400 pont gyűjthető (tanulmányi pontokból és érettségi eredményből), 100 pont egyéb jogcímen kapható (hátrányos helyzetre, betegségre, versenyeredményekre, emelt szintű érettségire, stb.).
Persze, hogy sikerült. 439 pont 2 emelt érettségivel + emelt nyelvvizsga. Mindenből 80 % legalább kivéve matek.
Vannak akik 498 pontot is élernek
Beszámítandó tárgyak: 1 db 84%-os emelt, 1 db 94%-os közép és két középfokú nyelvvizsga + a többi közép is 87-95% voltak, nem dupláztam, hanem a másik módszerrel jártam jobban.
450 pontom volt
459 pontom lett. Egy emeltem volt, a német. A középszintűek 90-100% között voltak. MAximális pontot vittem az iskolábol. (magyar 100, matek 90, töri 93, angol 95, német emelt 88).
Az angol nyelvvizsgámra kaptam még 28 pontot
442 pont.
Két emelt, mindkettő ötös, tehát plusz 100 pont megvolt.
A többi érettségim is jól sikerült, a tanulmányi pontjaimban pedig egy hármast leszámítva minden ötös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!