Szerintetek mennyire lényeges az érettségi?
21 éves vagyok Üzletvezető. Elkezdtem esti iskolába az érettségit mert ugye szakmát tanultam de be ültem hogy azért meglegyen. De annyira hidegen hagy és nemtud motiválni hogy azon gondolkodom hogy ott hagyjam. 5 éven belül saját vállalkozásba szeretnék kezdeni. Viszont ha otthagyom bennem van az érzés hogy miért hagytam ott de azon kívül egyáltalán nem mozgat ha a jövőben is ugyanígy tudom építeni ez életem.
Köszönöm ha elolvastátok!
Inkább képezném magam hogy sikeres vállalkozást tudjak építeni és tapasztalatot szerezzek.
Nem tudod, hogy mi fog veled történni a jövőben. Mondjuk rájössz, hogy szeretnél még valamit tanulni, mondjuk a vállalkozásodhoz, vagy szeretnél egyetemre menni. Lehet, hogy nem most hanem 10 év múlva, de akkor jól jön az érettségi. És egyébként is jobban megbecsűlnek, ha megvan.
Nekünk középiskolában azt mondta az osztályfőnököm, hogy lehet, hogy nem azt tervezzük, hogy tovább tanulunk, hanem teljesen mást, de ha 10-20 év múlva, amikor majd benő a fejünk lágya, és úgy döntünk, hogy valamit csak kellene még tanulni, akkor nagyon jól fog jönni az érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!