A "tanfolyamOKJ.hu", és az "EFEB.hu" weboldalakon meghírdetett oktatásokat/tanfolyamokat érdemes elkezdeni/megcsinálni?
Figyelt kérdés
Néhány (nemsoká induló) oktatáson/tanfolyamon részt szeretnék venni, de semmi véleményt nem találok ezekről a képzésekről. Van értelmük?
El lehet helyezkedni azzal amit adnak?
Hasznosakat tanítanak?
Van valakinek tapasztalata, ezekkel a képzésekkel kapcsolatban?
Csak mert sok képzés, csak 1-2 napos, így mit/milyen tudást lehet elsajátítani, átlagban 150.000 Ft-ért?😀)
2020. szept. 12. 01:10
1/2 anonim válasza:
Az 1-2 napos az az, hogy szerintem a konzultációra kattintottál rá. :) Az csak a vizsgafelkészítő. Asszem, a tantermisek is mehetnek, meg még aki online csinálta meg a tanfolyamot, őnekik is van lehetőség egy ilyen konzultációra/ felkészítés/megbeszélés. Én nem tartozom oda , csak láttam már ilyet, hogy a konzultáció ki volt írva egy külön oldalra; és az tényleg egynapos volt. :):)
2/2 Vodafonelive válasza:
En az efeben kezdem fel ora mulva az okj tanfolyamot amire beiratkoztam. 3 honapos, minden szombaton. Az eddig tapasztaltak alapjan nem tunik lehuzasnak, mert probalnak interaktivak is lenni. Majd kiderul, nekem kelleni fog ez az okj ahhoz amit dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!