Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ennyi ponttal van esélyem...

Ennyi ponttal van esélyem jövőre bekerülni a szakra?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nagy hülyeséget csináltam. Sajnos hagytam magam befolyásolni, és nem arra a szakra mentem, amire igazán szerettem volna, az orvosira. Igazán nem is fogtam fel csak most, hogy egy másikat kezdenék. Mindig megkérdőjelezem magam, de most az egyszer úgy érzem képes vagyok én dönteni, és azzal tenném a legjobbat, ha nem kezdeném el most az egyetemet, hanem jövőre beadnám az orvosira, és ebben az egy évben dolgoznék/tanulnék. 454 pontom lenne rá, de nem tudom elég-e. Idén alacsonyabb volt a ponthatár, de mi van, ha jövőre megugrik? Azért nem vágnék bele idén, mert azzal máris elvesztek 1, vagy 2 támogatott félévet, és inkább szeretnék mind a 12-vel belekezdeni az orvosiba. Szerintetek van esélyem bejutni? Előre köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 7. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jézus 454 pont az rengeteg..100%, hogy elég lenne jövőre. Annyira magas még sosem volt a SOTE-n sem a ponthatár. Muszáj megkérdeznem, hogy ilyen sok ponttal hova mentél? Egyébként teljesen jól látod a helyzetet szerintem. Én sem kezdeném el. Dolgozz addig, vagy tanulj nyelveket. Ne stresszelj rá jövőre simán bent vagy, egy év meg semmit nem számít. Én sem és az évfolyam fele sem elsőre kerültünk be és a kutyát nem érdekli, hidd el nekem.
2020. szept. 7. 01:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Közlekedésmérnökire. De nagyon bonyolult, és én magam bonyolítottam meg igazán. Az a szerencsém, hogy mivel már akkor is döntésképtelen voltam, bioszból is emelteztem, a másik ugye a fizika volt. Egyébként köszi a támogatást!
2020. szept. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!