A belsőépítészet miben más a lakberendezéstől?
Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemesebb tanulni, melyik nehezebb?
Valaki fel tudná nekem vázolni "konyhanyelven", hogy a kettő szakma mit takar?
A lakberendezés lakóterek bútorozása, textilek, világítótestek stb. tervezése. A belsőépítész feladata több: A burkolatok, térelválasztók, akusztikus burkolatok, világítások, textilek, egyedi bútorok és minden, ami nem építészmérnöki feladat, a szerkezetet nem változtatja, hiszen az szerkezettervező mérnök feladata. Ez pl egy színház előcsarnokában nagyon összetett feladat. Pl az év belsőépítésze díj leírásban a feladatokról is szó van:
Építész mérnöki BSC kell hozzá utána meg belső építész MSC
Hogy ne lenne mérnök?
MOME😂 annak aztán tényleg nem, az egy művészeti egyetem
De ha valaki a BMEre jár építészmérnöki karra majd MSCre megy belső építészetre az mérnök lesz.
Bme, mint írtam. Oda megy mesterre.
De mindketten jót irtunk, én nem tudtam hogy a MOMEn ilyen van, elég vicces😂 mindenhol azt olvastam hogy csak bsc diploma után lehet msc belsoepiteszetet végezni a BMEn pl. Onnan tudtam hogy na ő tuti mérnök
de úgy látom, csak Msc után van belsőépítész szakmérnökiként.
én a BME-n nem látok ilyen folytatást Msc-n
Msdc UTÁN van
: Belsőépítész-tervező szakmérnök (építészmérnöki MSc diploma esetén)
-tehát már végzett építészmérnökként mehet függöny-falburkolat-világítás álmodó stb. belsőépítészetet tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!