Esti érettségi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Utolsó évem van. Már egy éve azt mondom, hogy átmegyek egy barátnőm iskolájába letenni az érettségit, viszont az nappali lenne,folyton be kéne járni. Az én iskolámba indul esti péntek-szombat 2-7ig. Ti mennétek folyamatosan nappalra vagy maradnátok estin? Jó lenne, mert mellette mennék dolgozni vagy valami. És nem ide tartozik de ugye egyetemre se kell minden nap bejarni? Bocsánat a hülye kérdésekert, de a szüleimnek 8 általánosa van csak és nem tudnak ilyeneken segíteni
2020. szept. 4. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Maradj nappalin ha teheted! Ez az egy év hamar eltellik!

Utána dolgozhatsz életed végéig....ne siess!

2020. szept. 4. 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én estin érttségiztem. Ha egyetemre akarsz menni, akkor nagyon nem ajánlom.

Nem lehet két nap alatt azt megtanulni, mint 5 alatt, főleg ha dolgozol is még mellette, már fáradtan mész oda, és a többi nap is fáradt vagy és már este nincs kedved tanulni.

Nekem jó lett az érettségim, mert én nem jártam dolgozni, és minden nap tanultam itthon egyedül. De rajtam kívül senki nem ment egyetemre az osztályunkból.

Az, hogy egyetemre minden nap be kell-e járni, az attól függ, hogy hogy hirdetik meg az órákat, és te hogy tudod felvenni őket. Nekem most például minden nap van órám. Hétfőn csak egy, simán beleférne szerintem még három napba is, de így hirdették meg, szóval nem tudok mit csinálni.

Ne menj át estire! Ott az emberek mentalitása is nagyon más, sokkal kevesebb esélyed lesz egyetemre menni.

2020. szept. 4. 09:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Fősulira mennék, nem tudom miért egyetemet írtam 😂
2020. szept. 4. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ugyanaz nincs jelentősége, úgyis gondolom BSc-re vagy BA-ra mennél.
2020. szept. 4. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!