Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire kell jónak lenni...

Mennyire kell jónak lenni matematikából, hogy pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tudjak tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érettségi után vagyok, szeretnék szakmát tanulni. Nappali tagozatra jelentkeztem először kisgyermekgondozó-, és nevelőnek, de jelentkezők hiányában nem indul a képzés.

Egy másik iskola is kínál nappali tagozaton képzést, viszont a kínálatból egyedül a pénzügyi-számviteli ügyintéző szak tetszett meg a legjobban.

Felvoltam mentve matekból 9.-től 12.-ig, érettségin is matek helyett informatikából érettségiztem.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire kell, hogy jó legyek matekból ahhoz, hogy indulhassak a képzésen, vagy inkább ezt felejtsem el?

Köszönöm.

2020. szept. 3. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Négy alapművelet biztos tudása. Más nem szükséges.
2020. szept. 3. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, jól hangzik hogy négy alapművelet, de a valóság az, hogy az olyan képletekből áll össze, hogy besz.arsz tőle. Főleg, hogy középiskolában sem matekoztál.
2020. szept. 5. 19:32
 3/3 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdésed, de így hogy fel voltál mentve szerintem nem ajánlott, oké, hogy összeadás, kivonás, osztás, szorzás meg néha egy kis hatvanyozás, de azért így, hogy nem matekoztál középsuliban nem biztos, hogy át tudod úgy látni a dolgokat meg az összefüggéseket. Képleteket meg lehet tanulni, ahhoz matek tudás nem szükséges szerintem csak a logikáját kell megérteni.
2021. máj. 9. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!