Mennyire éri meg vagyonőrnek lenni?
Nem tudom, az a baj hogy nagyon telített szakma. Nálunk szakközépen a rendészek ha leérettségiznek csak egy szimpla vagyonőrit kapnak tehát nagyon nem találnál benne munkát.
Meg nem is fizet valami jól, de viszont elég kényelmes munka lehet..
Szia!
Nekem is tetszik ez a szakma, és én is lány vagyok. Ideiglenesen csinálnám, amíg nem megyek el egyetemre. Volt már hasonló melóm, úszómester voltam, ott sem kellett semmit csinálni szinte. Azt mondják a vizsga nem túl nehéz. Ha miskolci vagy, akkor tudok olcsó tanfolyamot, ami után rögtön eltesznek melózni. Én nem sokára jelentkezem. Ne gondold túl, ha nem éjjeli őrnek mész valami telepre, akkor kicsi az esélye annak, hogy romàk tàmadjanak be, vagy hasonló esetek. Szerintem ha jó helyre mész, akkor egész nyugis(ismerek nem egy vagyonőrt), de persze vannak rossz helyek is, ahol csesztet a főnök, nem jelentenek be, stb. Ezeket meg kell próbálni elkerülni. Némelyik gyár egész nyugis, annyi hogy ott általában 24 órázni kell.
Érettségivel NE, sima vagyonőri, hanem FBŐ tanfolyamra menj!
Amúgy miért nem állsz be rendőrnek? 2 év a suli, az alatt is van fizu, és nem kell dolgozni a nyugdíjig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!