3D modellezést (Blender) mennyire nehéz megtanulni? Kell hozzá képzés vagy elég az internet?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten szeretnék csinálni fantasy képeket/videókat.2020. aug. 31. 14:28
1/5 anonim válasza:
Az interneten vannak eléggé jó képzések, a kérdés hogy jó az-e ha egy videót nézel és nem tudsz belekérdezni. De akár Udemyn befizetsz egy pár dollárosra ahol sok jó vélemény van és általában van QA részleg ha elakadnál.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. szept. 1. 17:14
3/5 anonim válasza:
Ha tudsz angolul akkor vannak tutoriálok youtubeon. Én is onnan tanultam meg, bár nem vagyok profi, egy éve álltam az egésznek neki. De már tudok elég jó dolgokat csinálni. Az elején nekem eléggé nehéz volt. Mert nem tudtam mi micsoda, ugye még sose foglalkoztam előtte ilyennel. De aztán belejöttem, legalábbis abba a részébe ami érdekel. Szóval nem kell tanfolyam, anélkül is megy, de nyílván azzal könnyeb. Meg függ attól, hogy használtál e hasonló programot. Ha van kérdésed mert nagyon kezdő vagy akkor még én is tudok válaszolni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a felajánlást! Amint oda jutok lehet, hogy érdeklődöm pár dologról.
2020. szept. 2. 14:41
5/5 villain_ válasza:
iskolaval vagy anelkul, azon mulik, hogy otthon, onalloan mennyit foglalkozol vele! szerencsere rengeteg tutorialt talalsz az interneten (sok rosszat is!), magyarul is akad nehany.
fb-on vannak magyar nyelvu csoportok is, pl.: magyar 3d muveszek, cg squad, 3d modellezes, BLENDERFOREVER.HU, artistpub, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!