Egy roma származású fiú is lehet mozdonyvezető?
Szóval mindig is mozdonyvezető szerettem volna lenni
És most a MÁV hirdet is egy ingyenes tanfolyamot
Ami után munkát is biztosítana
Minden kritériumnak meg felelek
De a bőröm színe kicsit vissza tart (igen kicsit kisebbségi komplexusal rendelkezem )
Ti bele vágnátok a helyembe?
Picit félek hogy majd kinéznek mert cigány vagyok
21/F
Ha lenne negatív diszkrimináció, akkor úgy be lehetne őket perelni, mint a szél. A származásod egyáltalán nem hátráltató tényező, én még azt is megkockáztatnám, hogy nem te leszel az egyetlen roma származású ember az országban, akiből masiniszta lett.
Ha tényleg ezzel szeretnél foglakozni, akkor csak ez ne tántorítson el. Egyébként sosem a bőrszín számít, hanem a viselkedés; magyarban is van akkora gyökér, hogy a normális embernek szekunder szégyenérzete támad a környezetében.
Legyél, próbáld meg!
Ha valakinek gondja lenne a bőrszíneddel, és ezt célozgatja is, akkor mond meg neki, hogy sokaknak meg az a baja, ha nem csinálnak semmit "ezek" az emberek. Mindenki fogja be, lépjen túl a származásodon és viselkedjenek emberhez méltó módon. Ennyi. Neked meg sok sikert!
Jaj ne viccelj már! :)
Próbáld meg!!!
Én ismerek roma kalauzt és egy nagyon aranyos, rendes srác :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!