Egyetem otthagyása mivel jár, mi a menete?
További motiváció hiányában ott szeretném hagyni a mesterképzésemet, 4 féléves képzés, amiből 2 lenne még hátra, most ősz meg tavasz. (állami ösztöndíjason vagyok)
Még fontolgattam a döntésemet, bejelentkeztem a 2020/2021/1 félévre, ez hiba volt? A "bejelentkezés esetleges visszavonásának határideje" mit jelent? Ha ennek a dátumáig beadom az elbocsátási kérvényt, akkor nem számít bele a ledolgozandó félévekbe?
Akinek van tapasztalata ezzel, az tudna segíteni?
Már nem azért, de ha idáig elkínlóttál, nem tudnád azt az egy évet még kijárni?
Feltételezem, hogy a NEPTUN-on keresztül aktiváltad a félévet. Az aktív félév kezdetéig (és talán még az első héten is) lehet megváltoztatni az aktív státuszt passzívra, feltételezem, hogy a kiiratkozást is addig lehet normális keretek között elindítani.
A legegyszerűbb, hogyha felhívod a Tanulmányi Osztályt, kézséggel fognak a rendelkezésedre állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!