Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így akkor 45 perces az előadás...

Így akkor 45 perces az előadás / gyakorlat?

Figyelt kérdés

Most kezdek új egyetemen és a legtöbb óránál azt írja, hogy heti óraszám: 1. Ez 45 percet jelent vagy 1,5 órát?

Mert ahol előtte tanultam ott minden óránál az volt a neptunban, hogy heti óraszám:2 és az előadások / gyakorlatok 1,5 órasok voltak.

Lehetséges, hogy csak 45 perces lenne itt??

2020. aug. 26. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van olyan, ami csak 45 perces és van olyan ami 2x45 perc - valamelyik tanár tart szünetet, de általában egy letolják a 90 percet utána van 30 perc szünet. :)
2020. aug. 26. 15:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Oh értem, köszi. :)

Csak nagyon meglepődtem mert kb hihetetlennek tűnt az előző minden 1,5 óra után :)

2020. aug. 26. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általában amúgy a szabadonválaszthatók vagy a "töltelék" tárgyak voltak 45 peres. Mérnökinformatikán voltam. Az ilyen tényleg szakhoz kapcsoló tárgyak pl Digitális technika, Architektúrák, Programozás, Fizika, Elektronika, Villanytan ... stb azok (előadás, gyakorlat, labor) egyaránt 2x45 percesek voltak.

Viszont az ilyen közgáz, vállalkozásgazdaságtan, menedzsment, jog...stb azok csak 45 percesek.

2020. aug. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!