Melyik szakma a három közül?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Asszem mind 2 éves.
Villanyszerelő, hegesztő, épületgépész technikus. Legjobb?
2020. aug. 22. 03:28
11/19 anonim válasza:
Villanyszerelőit kérdeztem. :D Estin két éves villanyszerelő képzés (vagy még idén gyorsítottan) Alapból egyébként 3 év nappalin, és nem érettségire épülő, vagy estin szintén két éves erősáramú képzést, ami érettségire épül?
12/19 A kérdező kommentje:
Jaa a villanyszerelő. Úgytudom délutáni képzés, 2 éves. De mivel 21 vagyok lehet még sima szakmát is elkezdhetnék akár.
2020. aug. 22. 14:07
13/19 A kérdező kommentje:
8 általános után lehet menni
2020. aug. 22. 14:07
14/19 anonim válasza:
Ne csak a fizetés alapján válassz szakmát, hanem hogy mi tetszik. Különben elkeseredett ember leszel.
15/19 A kérdező kommentje:
Hát igen az is igaz.
És a mezőgazdasági gépész?
3 éves, de előzetes tanulmány beszámítással lehet csak 1-2 év lenne.
Ingyenes T jogsit is kapunk mellé valamint növényvédelmi képzés vagy mit. E között és az épületgépész technikus-hegesztő között vacillálok. Villanyszerelőnek nem igazán tudnám magam elképzelni
2020. aug. 24. 10:43
17/19 A kérdező kommentje:
Igen azóta hegesztőre mentem, viszont átvertek mindenkit, úgyhogy a fél osztály otthagyta. Ahogy én is, mezőgazdasági felnőttképzésen leszek mostantól :D
2021. jan. 6. 09:59
18/19 A kérdező kommentje:
Utána pedig megpróbálom a szakmával a technikumot folytatni
2021. jan. 6. 10:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!