Közgazdász mesterképzés vagy kezdjek el inkább egy új alapszakot?
Figyelt kérdés
Politikatudomány szakra jártam, ezzel nem tudtam elhelyezkedni.
Közgazdálkodás és közpolitika mesterképzésre elmehetnék, ami végülis egy okleveles közgazdász papírt ad. De nem bízok ebben az msc-ben. Jobb lenne elkezdeni egy új alapszakot, pl gazdálkodás és menedzsment? Nem igazán van kedvem mégegy alapszakot megcsinálni, emelt érettségim sincs, azt is újra kéne írni, a mester meg fele annyi idő alatt is meglenne.
2020. aug. 22. 01:52
11/12 anonim válasza:
Szerintem a gazdinfó a legpiacképesebb, ha gazdasági/pénzügyi dioploma kell akkor a számvitel nálam a best1. Én számvitel szakos vagyok, kijelenthetem, hogyha nem akarsz mellé lőni, akkor infó vagy keresett mérnökszak (villamos, gépész). Inkább infó, ha a cél a piacképesség. Gazdasági közül pedig a számvitel amit a legjobbnak látok. De ha nem tartod jónak a bsc-det akkor a legrosszabb lenne egy msc amiben nem bízol. Tehát ha többféle terület szóba jöhet akkor szerintem legjobb infó, erős mérnök, ha gazdaság, akkor számvitel. Mérnök szak lehet?
12/12 A kérdező kommentje:
A politikatudomámy BA-val igazából sehova nem lehet elhelyezkedni, de ez az Msc közgazdászt csinálna belőlem.
Nem sok közöm van a mérnöki dolgokhoz, meg az infóhoz sajnos..
Inkább társadalomtudományi beállítottságú vagyok
Esetleg nemzetközi gazdálkodás vagy az alkalmazott közgazdaságtan tetszene.
Ezek közelebb állnak hozzám
2020. aug. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!