Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A leírtak alapján milyen...

A leírtak alapján milyen munka való nekem, milyen irányban kellene tovább mennem?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a nyelveket, minél több nyelvet meg szeretnék megtanulni. Szeretek emberekkel lenni, sok új embert megismerni, jól is bánok az emberekkel. Szeretek beszélni, a figyelem középpontjában lenni

Sokat foglalkozom a külsőmmel(haj, köröm, smink, megjelenés), és néha túl sokat a külsőségekkel... Kreatív vagyok, kedves, nyitott, vicces.

Ám feledékeny, szétszórt és lusta is

A jegyeim nem jók, sőt, borzalmasak, ám nem tervezek tovább tanulni.

Szeptemberben leszek végzős

Az álom munkám olyasmi lenne, ahol nem probléma az erős smink,a tetoválás(jelenleg nincs), úgy öltözhetek ahogyan csak szeretnék és jól keresek vele, sokat lehetek társaságban. Színes, kreatív munka

Szeretem az irodalmat, a színházat, sokat olvasok, sok sorozatot nézek(horroron kivül mindent)

Mit ajánlotok? Előre is köszi :D

2020. aug. 21. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Influencer legyél, minden szükséges készséged megvan hozzá!
2020. aug. 21. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
96%

Rendezvényszervező, esküvőszervező. Marketing. Életmódtanácsadó, értékesítő munkák. Asszisztens külföldi cégvezetők mellett.

Az a probléma, hogy a kevés konkrét képzettséget, inkább adottságokat, készségeket elváró pozíciókra mindig nagy a túljelentkezés.

A tetoválást kérlek nagyon, nagyon, nagyon gondold át.

2020. aug. 21. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha fontos számodra a külső, de nem annyira akarsz felsőfokú végzettséget szerezni, akkor talán kozmetikus vagy a fodrász illene hozzád.
2020. aug. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!