Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Autoszerelo iskolat hol tudok...

Autoszerelo iskolat hol tudok letenni?

Figyelt kérdés
Villanyszerelo vagyok de leszeretnem tenni okjn, vagy valami gyors iskolan az autoszerelest. Eddig csak bmwm volt szoval szerelgettem magamnak eleget... :D kuplung csere stb. Mondhatom azt h megtudok csinalni 1-2 dolgot. Viszont szeretnek rendesen megtanulni szerelni es a kesobbiekben nyitni egy muhelyt. Szerintetek ez jo otlet? Mennyi lehet egy ilyen muhelyet kiberelni/megvenni? Erdemes ezt elkezdenem? Velemenyekre vagyok kivancsi. Igen tudom h jol keresnek a villanyszerelok stb. De utalom. Az autoszereles viszont erdekel :)
2020. aug. 7. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Okj-s képzéssel nem leszel komoly szaki, ahhoz kell néhány év gyakorlat, az önállósodáshoz pedig egy jól felszerelt műhely.

Milliós nagyságrendekben gondolkozz, a saját műhely kérdésében

2020. aug. 7. 17:02
 2/2 anonim válasza:
100%
Mi a tosz? Villanyszerelésből nem lehet megélni? Nekem 150.000et ugattak egy nyomorult e-autó töltőre munkadíjnak. Te meg a Gazsinál akarsz kendácsolni?
2020. aug. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!