Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki tanul közgazdász szakon?

Valaki tanul közgazdász szakon?

Figyelt kérdés

Gimire indultam de gondolkozom hogy váltanák a közgázasra.

Nehèz e a matek?

Ès a szakmai tantárgy?

2020. aug. 7. 03:43
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Először is: “váltanék”, nem “váltanák”. Reméljük csak elgépelés, és nem így beszélsz, mint páran...

Másodszor is: semmiképpen ne válts át szakgimnáziumra, semmi értelme. A papír értéktelen a mai piacon, az oktatás gyengébb, hosszabb távon megszívod. Szedd össze magad és tanulj jól a gimnáziumban, különösen a matekot, magyart, történelmet, és ha van akkor erkölcstant és társadalomismeretet, ezek a legfontosabbak egy közgazdásznak.

2020. aug. 7. 10:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Vettem, ilyen szempontból van benne igazság.

Ment a zöld

2020. aug. 7. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Van hát, főleg, hogy én gyakorló menedzser vagyok, nem hasból beszélek. ;)

Köszi a pacsit!

Ami még hasznos egy közgazdásznak, menedzsernek, az az angol és német tudás. Illetve vannak programok direkt gimnazisták számára, a lányom járt tavaly, azt hiszem a Corvinus szervezi őket.

2020. aug. 7. 12:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Emelt szintű amgol ès töri szakra indultam, már most közèpszinten beszèlèm, sokat olvasok itthon ès angolul nèzem a filemeket, a törit meg ugy fogom fel mint egy régi mesèt. Igazából fèlek az újba belevágni de bízom benne hogy jó lesz, azért is gondolkodtam a vàltáson mert egy régi rosszindulatú osztàlytársam is abban az osztàlyban lesz ès nem tudom hogy bírnám e még +4 évig.
2020. aug. 7. 13:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Angol *
2020. aug. 7. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Én közgazdaságot tanultam szakgimiben, idén végeztem. Igazából nem nehéz, attól függ, milyen tanárt fogsz ki. Nekem a pénzüggyel voltak gondjaim, mert a tanár se volt jó és van vagy száz képlet meg egy rakat szöveges feladat, de egyébként jó szakma, én szeretem.
2020. aug. 7. 13:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod ❤️

Ment a zöld 💚

Hát igen sajnos sok mullik azon hogy milyen a tanár, imádkozom èrte hogy ên jó tanàrt kapjak.

2020. aug. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!