Rendőr szeretnék lenne? Hogyan lehetne? Már 30 múltam :)
Figyelt kérdés
Szóval megtetszett a szakma. Az igazság érzetem is nagy, úgy érzem jogosan tudnám védeni azokat, akik ezt kiérdemlik, de keménykezüen bánnék a sok tolvajjal is. Felnőttként van lehetőségem elvégezni egy rendőrsulit, vagy valami hasonlót? Esetleg akadémiát?2020. aug. 7. 03:18
1/14 anonim válasza:
A nagynènyèm csak takaritó a rendõrsègen de anyira szeretèk meg voltak vele elègedve hogy felajánlották hogy párhónapos kikèpzès után lehetne rendõr, persze nem olyan mint aki tanulta de rendes egyenruhát kapott volna ès õ 41 èves. Szerintem neked is van lehetõsèged mèg tanulni, csak jobban utána kell nèzni, kèrdezgetni. Pl keress rà googlèn hogy indulnak e ilyen tanfolyamok vagy hasonló
2/14 anonim válasza:
Keress rá a sulira ahol rendőrképzés folyik és érdeklődj náluk. Hátha van jó tipjük :) Esetleg egy rendőrörsön is rákérdezhetsz. Sok sikert!
3/14 anonim válasza:
Ha még arra sem vagy képes, hogy a POLICE.HU oldalra rámenj, hanem itt érdeklődsz, akkor kiváló rendőr leszel! >:)
5/14 anonim válasza:
4.-nek.
De igazam van! Ott a GOOGLE, meg a rendőrség saját oldala, a POLICE.HU, akkor miért nem ott nézi meg?
6/14 anonim válasza:
3-as! Abban igazad van, hogy hitelesebb információkhoz jutna, de ettől még nem kell bunkónak lenni!
7/14 anonim válasza:
Azèrt van a gyakorikèrdèsek hogyha valamit szeretne megkèrdezi ès rá mèltó vàlaszokat kell adni, van abban is igazság amit mondatàl de ha megkèrdezte válaszolni kell rá lehetõleg normàlisan.
Elsõ voltam
8/14 anonim válasza:
7.-nek.
Válaszoltam és segítettem. POLICE.HU
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!