Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rendőr szeretnék lenne?...

Rendőr szeretnék lenne? Hogyan lehetne? Már 30 múltam :)

Figyelt kérdés
Szóval megtetszett a szakma. Az igazság érzetem is nagy, úgy érzem jogosan tudnám védeni azokat, akik ezt kiérdemlik, de keménykezüen bánnék a sok tolvajjal is. Felnőttként van lehetőségem elvégezni egy rendőrsulit, vagy valami hasonlót? Esetleg akadémiát?
2020. aug. 7. 03:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
88%
A nagynènyèm csak takaritó a rendõrsègen de anyira szeretèk meg voltak vele elègedve hogy felajánlották hogy párhónapos kikèpzès után lehetne rendõr, persze nem olyan mint aki tanulta de rendes egyenruhát kapott volna ès õ 41 èves. Szerintem neked is van lehetõsèged mèg tanulni, csak jobban utána kell nèzni, kèrdezgetni. Pl keress rà googlèn hogy indulnak e ilyen tanfolyamok vagy hasonló
2020. aug. 7. 03:47
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Keress rá a sulira ahol rendőrképzés folyik és érdeklődj náluk. Hátha van jó tipjük :) Esetleg egy rendőrörsön is rákérdezhetsz. Sok sikert!
2020. aug. 7. 08:10
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Ha még arra sem vagy képes, hogy a POLICE.HU oldalra rámenj, hanem itt érdeklődsz, akkor kiváló rendőr leszel! >:)
2020. aug. 7. 08:43
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
3-as! Ritka nagy bunkó vagy!
2020. aug. 7. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:

4.-nek.

De igazam van! Ott a GOOGLE, meg a rendőrség saját oldala, a POLICE.HU, akkor miért nem ott nézi meg?

2020. aug. 7. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
5%
3-as! Abban igazad van, hogy hitelesebb információkhoz jutna, de ettől még nem kell bunkónak lenni!
2020. aug. 7. 11:31
 7/14 anonim válasza:
92%

Azèrt van a gyakorikèrdèsek hogyha valamit szeretne megkèrdezi ès rá mèltó vàlaszokat kell adni, van abban is igazság amit mondatàl de ha megkèrdezte válaszolni kell rá lehetõleg normàlisan.

Elsõ voltam

2020. aug. 7. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

7.-nek.

Válaszoltam és segítettem. POLICE.HU

2020. aug. 7. 13:00
 9/14 anonim válasza:
90%
Mindegy hadjuk.
2020. aug. 7. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Oxxin! Igazad van! (4-es)
2020. aug. 7. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!