Akik tudnak japánul, milyen könyvet ajánlanátok, amiből egyedül is meg lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Már legalább 6 éve szeretnék megtanulni japánul, de sosem tudtam rávenni magam. Sajnos a közelben nem tudnék órákat venni, utazni pedig nem szeretnék órákat ezért. Viszont mivel nem hagy nyugodni a gondolat, rávettem magam, hogy most tényleg elkezdem. Olyanokhoz szól a kérdésem, akik egyedül tanultak meg japánul, és jól tudják beszélni a nyelvet. A hiraganán és katakanán már túl vagyok. A Genkiről például sok jót hallottam, de kíváncsi lennék magyarok véleményére is.2020. aug. 5. 12:56
2/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Dekiru könyv család
Illetve minna no nihongo könyv Seria
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!