Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan zajlanak ezek az órák...

Hogyan zajlanak ezek az órák a jogon?

Figyelt kérdés

Makroökonómia,Vezetés-szervezés,Marketing

milyenek a VIZSGÁK?

2010. aug. 4. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a jogi karra járok igaz nem jogász szakra.Nekem is van makroökonómia és vezetés szervezés órám.

Makroökonómia: Van előadás és gyakorlat része is a tárgynak.Az előadáson az elméleti részt vesszük át, rengeteget írunk, gyakorlaton feladatokat oldunk meg, számolunk.Ez egy nagyon nehéz tárgy, nem is mentem át elsőre a vizsgán.Nálunk az első félév végén egy tesztet kellett kitöltenünk, le kellett írni kettő fogalmat és volt kb. 5 számolásos feladat.

Második félév végén szigorlatozni kellett a tárgyból ami azt jelenti, hogy az egész éves anyagot kell megtanulnod, tételeket kell húznod, mint érettségin és elmondasz mindent a tanárok előtt amit a kihúzott témáról tudsz.

Ha a tanár látja rajtad, hogy bemagolod, de nem érted amit mondasz, akkor bele fog kérdezni, ezért ajánlom, hogy figyelmesen olvasd el a könyvet, és próbálj meg logikát keresni benne.

A vezetés-szervezés, egy kicsit gazdasági tantárgy, itt is van gyakorlati és elméleti rész.Nem nehéz tantárgy. Gyakorlaton kiselőadást lehet tartani, a jobb jegy érdekében, ezzel vagy élsz vagy nem, a te döntésed.Előadáson 10 oldalt írunk kb, vizsgán pedig esszét kell írni.

Remélem tudtam segíteni!:)

2010. aug. 4. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez melyik egyetem?

"Vezetés-szervezés,Marketing" -ilyen tárgyak nekem sehol sem rémlenek.

2010. aug. 4. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
PTE jogász
2010. aug. 4. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
úristen...
2010. aug. 5. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
mi az?
2010. aug. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!