Tanulhatok-e nappali tagozaton?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most leszek 21 éves, 2018-ban érettségiztem, és emellé kaptam egy kisegítő ápoló szakmát. A kérdésem az lenne, hogy így tanulhatok-e nappali tagozaton?
2020. aug. 3. 06:39
2/11 anonim válasza:
Úgy tudom 30 valahány a felső korhatár nappalin. De ha tévedek, javítsatok ki.
5/11 anonim válasza:
??? Mire 25 év a korhatár? Nekem az egyik szaktársam 40 valahány éves, és nappali tagozatos ő is mint én. Tehát nem igazán értem én ezt a 25 évet. Vagy ezt nem egyetemi továbbtanulásra írtátok? Középiskolában lehet hogy 25 év a felső korhatár, de gondolom érettségivel + egy szakmával nem akar visszamenni középbe a kérdező.
6/11 anonim válasza:
OKJ-n. De a kérdésből ki se derül, hogy az érdekli.e vagy esetleg felsőoktatás...
7/11 A kérdező kommentje:
2 éves képzésre szeretnék visszamenni az iskolába, kisgyermekgondozó-, nevelő szakra.
Nappali tagozatos képzést indít az iskola, és mint feltételt csak annyit jelölt meg, hogy érettségire alapul.
2020. aug. 3. 10:08
8/11 anonim válasza:
OKJ-n 25 év a korhatár a nappali képzésen.
Nyugodtan mehetsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez így azt jelenti, hogy nem fizetős, ugye?
2020. aug. 3. 10:18
10/11 anonim válasza:
Nekem is adhattok tippet mire menjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!