Van itt olyan aki egyszerre két szakot visz? Hogyan viszonyulnak ehhez az ismerőseitek?
Figyelt kérdés
Szóval tavaly elkezdtem egy okj-t, nagyon szeretem de elég gyengének érzem, ezért úgy döntöttem nem húzom tovább az időt és belevágok szeptembertől ennek a szaknak az egyetemi megfelelőjébe is. (Direkt nem írom le, hogy milyen szak, mert anoním szeretnék maradni.)
Kitaláltam mindent, hogy hogyan lesz összeegyeztetve, be tudom megfelelően osztani az időmet, minden ki van tervelve.
Nem várom el egyáltalán, hogy bárki "le legyen nyűgözve" tőlem, de azt sem értem, hogy miért tartják ezt most ennyien furcsának, még azok is akik bátorítottak erre. Tényleg ennyire lehetetlen lesz megcsinálni? Nagyon szívesen olvasok tapasztalatokat, igazából bármit olyanoktól (vagy ismerőseiktől) akik egyszerre tanultak/tanulnak két helyen.
2020. aug. 2. 19:10
11/11 anonim válasza:
Egyrészt azért nem nappali, mert nem szeretem ha a tanulásban minden percem megpróbálják keretek közé szorítani, pontosan el tudom dönteni, hogyan kéne beosztanom az időmet, és nem kell mindent a számba rágni. Másrészt meg mert nem a gimi után egyből mentem. Hiába vagyok csak 20-on pár, már öregnek érzem magam a nappali képzéshez, és már " illik" ilyenkor elkezdeni dolgozni, tervezni a jövőt az iskolán túl is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!