Hogy fog kinézni egy levelezős egyetemi képzésben a hibrid félév? Csak online előadás lesz-vagyis kuka ez a félév is?
Olvasom, az egyetemek a vírus miatt hibrid félévre készülnek. Vagyis semmilyen előadás nem lesz, csak online, és max a gyak órák és szemináriumok lesznek szigorított feltételekkel.
Na most én levelezős vagyok. Nekem semmiféle szeminárium és gyak nincs, csak előadás blokkosítva.
És ez mind elmarad ill online lesz csak....
Akkor ez a félév is ugyanolyan semmitérő lószar lesz mint az előző?
Online előadás az mi??? mese habbal. Ennyi erővel youtube oktatóvideót is nézhetnék.
És mindezért 300.000/ félévet kell perkálni. Mert online előadás ide vagy oda azért perkálni azt kell de pontosan ám!!
Komolyan lehet otthagyom az egészet a p****csába.
Le vagyok maradva... Ki honnét tudja, hogy ő ennyi kamu kérdést ír ki ? :D (Elhiszem, csak érdekel).
Én egyébként egy külföldi távegyetemen vagyok hallgató. Igen, ez azt jelenti, hogy majdnem minden online, csak néha kell bemenni személyesen (leginkább ügyintézés + vizsga.) Van a nappali és a táv képzés, ennek ellenére köszönik jól megvannak, ugyan azt éri egyik végzettség mint a másik , egy-egy ritka kivétellel, mint például az orvosi. Az ott is csak nappalin van.
Ez a jövő, el kell fogadni. :)
Minden nap kiír egy ilyen kérdést már legalább 5 éve. Felismered, főleg hogy ugyanazt a hőbörgő stílust és szófordulatokat használja minden kérdésében (mit árul el, nem elgondolkodtató, mennyire jelzésértékű, mennyire elfogadható, nem veszi ki rosszul magát, hogy veszi ki magát, csak nekem tűnik komolytalannak, kinek a felelőssége, lófütty, lószar, trágyadomb, az fix, khm..., ellenvetés?, nemde, hát akkor?, stb.), emellett ugyanazt a témakört (a világ összes munkaügyi visszaélése náluk történik, a főnök mindig szemét, a munkások mindig tűrnek és szenvednek; vagy pedig az alapítványi iskolában főnök helyett iskolaigazgató van, a méla munkások helyett meg a tanárokkal való visszaélés: mindig távoznak és vajon mit fognak szólni a szülők/gyerekek/érettségizők, mert soha nincs elég tanár, minden szabálytalan; örökös téma a bérfeszültség, a bértárgyalás, a béremelés és annak hiánya, hogy ő hány éve nem kapott béremelést és mégsem fog elmenni, mert a semmitől még az is jobb) járja körbe újra és újra csak más megfogalmazásban. Kedvelt eszköze a "semmi" túlfokozása és nyomatékosítása: ""Többre minek is vágynék úgyse kapom meg.", "ez is jobb, mint a semmi", "Itt nem.Itt semmi se lesz. Semmi."
Mivel nem tudják kitiltani ezért nyíltan élcelődik a felhasználók és oldal tehetetlenségén, mikor arra reagál, hogy kiadják őt és figyelmeztetik a többi felhasználót aki bedől a kamukérdéseknek:
"Hajrá jelentsetek!! Eddig is marha sok foganatja volt igaz-e???",
""VISSZATÉRT AZ ALAPÍTVÁNYI ISKOLÁS" ez duma terelés mellébeszélés nem a kérdésre a válasz. Ja és még nem is igaz mert nem visszatért. El se ment... khm.", "Ki tart fegyvert a fejedhez? Tán én?"
"Hajrá. Hátha 100000. alkalommal bejön az ami előtte 100000-1 alkalommal már nem jött be. Hajrá"
""jelenteni kellene." Hajrá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!