Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményet, hogy szeptemb...

Mi a véleményet, hogy szeptembertől rendes oktatás lesz? (mármint nem online)

Figyelt kérdés
Én hihetetlenül örülök, nekem az online tanítás alatt alig szált valami a fejemben, mindig idegesítettek a határidők, hiányoltam a barátokat/tanárokat. Egyetlen negatív pontja, hogy szeptemberben vizsgám lesz :(

2020. júl. 29. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon örülnék, mivel a digitális oktatás a mi iskolánkban annyit ért, mint halottnak a csók, és most finoman fejeztem ki magam. :D

Emellett valóban jó lenne találkozni a barátokkal, és boldog lennék, ha ki tudnék mozdulni, nem arról szólna az egész napom, hogy ülök a laptop előtt és írom vég nélkül a beadandókat meg a leckéket, mert néhány tanár azt hiszi, hogy mivel egész nap otthon vagyunk, már feladhat egy napra egy heti tanulnivalót per tantárgy.

Valamint jövőre leszek biológia-kémia faktos, így duplán megszívnám, ha újra a digitális oktatás gyönyöreit kellene élveznem, minden érdemleges segítség nélkül...

17/L

2020. júl. 31. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Jó is lesz. Szerintem az online oktatás nem hatékony, nekem jövőre lesz 12. és nagyon nem mindegy mi lesz az érettségivel. Az ami volt az fabatkát nem ért folyamatosan csak írtam, fényképezgettem vissza egy csomót, de nálam videóhívás egy darab se volt (pedig igazán szükséges lett volna). Feladták, hogy az anyagot innen nézzük ki a könyv x. oldaláról aztán csókolom. Az ilyenből nem lehet hatékonyan felkészülni. Szerintem.
2020. aug. 3. 21:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Egyetértek! :D
2020. aug. 4. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!