Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom mi legyek! Tudtok...

Nem tudom mi legyek! Tudtok tippet adni?

Figyelt kérdés

Most megyek 12.-be és tovább szeretnék majd tanulni, de nem tudom mi legyek. A művészetek érdekelnek jobban, de abból nem tudom hogy mennyire lehet megélni. Infó érettségim lesz szerintem 2-es. Vagy érettségizzek rajzból? A rajz jól megy, szeretek festeni is, zenélni stb... Még a matek is jól megy de a többi tantárgy nem annyira és nem is érdekelnek. Ami még érdekel az a pszichológia, könyvírás(soha nem írtam még könyvet) újságírás, nyelvek.

Fogalmam sincs hogy mi legyek, meg hogy hova menjek tanulni. Légyszi segítsetek!!köszi:) 18L

2010. aug. 3. 17:33
 1/2 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés volt,már bocsánat mert ezt csak te tudod eldönteni azt amit a szüleid javasolnak és az ami téged a legjobban érdekel hisz te irányítod a magad életét,olyat válasszál amit szeretsz és amiből ebben a világban meg tudsz élni mert nem mindegy az hogy milyet választol ma már sok embernek van érettségije de a p...ájukat kitörölhetik vele
2010. aug. 3. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Amit tudok ajánlani, az a tájépítészet (Corvinus) és építőművész ( pl. PTE) De ha tudod ,hogy nem elsz jó az infod, akkor ne abból érettségizz, hanem olyanból amiből jobban tudsz teljesíteni. A rajzot viszont csak akkor ajánlom, ha művészeti suliba mész pl grafikusnak, mert az építész szakokon csak rajz alkalmassági vizsga van, egyéb érettségi követelmények: földrajz vagy biológia vagy matek vagy idegen nyelv (tájépítészet), fizika és matek (építőművész)
2010. aug. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!