Hogyan működik az átsorolás állami ösztöndíjas képzésről önköltségesre?
Hello
Én sem vagyok, DE-s, de ezt neked kéne tudnod, ha elolvasod az egyetemed TVSZ-ét (Tanulmányi és Vizsgaszabályzat), most é n kikerestem neked az idevonatkozó részt, de mondom, én annyira nem látok bele a Ti rendszeretekbe.
"Annak az államilag támogatott hallgatónak, aki a 3.§ (9) bekezdésében szereplő feltételeket nem teljesíti, vagy egy tárgy kreditjét három tantárgyfelvétel, vagy összesen hat vizsga után sem szerzi meg, a hallgatói jogviszonyát a
rektor által átruházott jogkörében a dékán megszünteti, illetve a hallgató saját kérésére tanulmányait költségtérítéses képzésben folytathatja. A költségtérítéses
képzésbe átkerült hallgató 2 félév elteltével a kari tanulmányi bizottsághoz benyújtott kérelem alapján államilag támogatott képzésbe visszavehető, melynek
feltételeiről és módjáról a szabályzat 4. sz. kari sajátosságokat tartalmazó melléklete rendelkezik."
ezt találtam, ahogy te is írtad.
TVSZ: [link]
az 5. oldalon van, viszont kiadtak egy ideiglenes szabályzatot is: [link]
érdemes lenne abban megnézni, hogy változott-e valami, illetve, ha így sem vagy biztos benne, akkor írj a karod TO-jának, hogy ilyenkor mi a helyzet.
Ui.: A linkek olyan hosszúak, hogy csak az kitett volna 2 oldalnyi választ, így linkrövidítővel tettem be, persze úgy működik, ha a linket ctrl+c ctrl+v-zve átírod a pont előtti l-t t-re.
Köszönöm a válaszokat! Írtam végül a TO-nak.
Ma is kijött egy újabb cikk az Eduline-on(vagy ugyanaz, csak frissítették), de annál is csak a tanulmányi átlagot és a kreditszámot említették, a tárgyfelvételek és vizsgaalkalmak számát nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!