Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Örültök annak,ahova felvettek...

Örültök annak,ahova felvettek Titeket,vagy csalódottak vagytok? Ha csalódottak,akkor miért? (Egyetemi kérdés)

Figyelt kérdés

2020. júl. 24. 14:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen #10,Nekem vannak olyan ismerőseim (nem is egy),akiknek az első dolguk,hogy átvándoroljanak másik szakra később..
2020. júl. 24. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
16%

Az picit más, hogy akkor akarok váltani, miután már benne vagyok, és az is más, hogy még meg sem próbáltam, de még mielőtt látnám, hogy miről van szó, saját gondolataimmal harcot vivok, és annak az eredményeként, a külső világtól függetlenül, a saját döntéseimet bánom meg és mielőtt valósággá válna, változatatni akarok.

El akarok menni Sopronba 3 hónap múlva, megveszem a vonat jegyet, majd út közben, Sopron előtt egy megállóval leszállok, mert nem oda akarok menni?

Ha már egyetemen vagyok, van lehetőség átmenni másik szakra? Akkor mi értelme a félvételinek? Jelentkezem színház töri szakra, majd átmegyek atomfizikát tanulni?

2020. júl. 25. 00:34
 13/15 A kérdező kommentje:
#12-es,ezek tökéletes példák,szemlélteti,mennyire idióta dolog úgy átmenni másik szakra,hogy ki sem próbáljuk azt,amire jelentkeztünk!
2020. júl. 25. 00:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azért a többség megtalálja, amit keres. A felső oktatásban nehéz olyat válsztani, ami tetszik is, hasznos is, és van is értelme oda járni és még is tud felelni a felvételiző.

Váltani egyáltalán nem szégyen! Nem kell bánni. A Tapasztalat szerzés időbe kerül.

2020. júl. 25. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Én csalódott vagyok a tekintetben, hogy a jó ég sem gondolta, hogy ahova jelentkezek, nem fog elindulni XD, pedig a pontszámok miatt nem aggódom. Szóval most egyelőre maradt a pótfelvételi máshova, ki tudja alapon, bár már semmin sem csodálkozok... Én már voltam egy félévet, de nem azt tanultam amire számítottam, bár akkor még nem is igazán foglalkoztatott a felsőoktatás. most megtaláltam mit szeretnék, részletesen utánanéztem erre tessék. :D
2020. aug. 4. 16:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!