Szerintetek lesz iskola szeptembertől?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha lenne, bár ez semmit nem jelent. Szerintem nagyon nem jó ez az online módszer és hiányzik is az iskola. Ti hogy vagytok ezzel?

2020. júl. 24. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nagy eséllyel igen.
2020. júl. 24. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem.

Megint nő a fertőzöttek száma.

Az Óbudai Egyetem már bejelentette, hogy az előadások online lesznek, a laborokra kell majd bejárni.

2020. júl. 24. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Szinte biztos, hogy most még elő fog jönni az online oktatás, hiszen a fertőzöttek száma megint elkezdett nőni és várhatóan ősszel, télen ez még csúnyább irányt vesz, főleg azért, mert jelenleg elég nagy szabadság van, nyugodtan terjedhet ez a szar.
2020. júl. 24. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen ettől tartok én is, szerintem a karantén is vissza fog jönni pontosan emiatt, mert most szabadjára vannak engedve az emberek.
2020. júl. 24. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem rendes oktatással indul majd a tanév, és ha emelkedik az esetszám, akkor átállnak távoktatásra az egyetemek/sulik.

Egyébként mi értelme az Óbudai Egyetem felemás oktatásának?

Nem lett lezárva a suli, az előadások nélkül is több száz/ezer diák lesz egy helyen..

2020. júl. 24. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
#2 vagyok. Nem tudom miért kell lepontozni de ez az igazság... az más kérdès, hogy másnak fáj
2020. júl. 24. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Helló! Ezt így július végén nem lehet még biztosra tudni sajnos. Én azt olvastam, hogy ahol járványügyileg indokolt, ott digitális oktatás lesz, a kevésbé veszélyeztetett területeken pedig hagyományos. De olyat is hallottam, hogy 2 hétig megyünk hagyományosan, aztán digitális lesz, szóval már azt sem tudom, mit higgyek. Én szeretném, ha újra lenne iskola. Na nem azért, mert annyira hiányzik az 5-kor kelés meg a napi 3-4 dolgozat. Inkább a közösség, az iskolai élmények azok, amiket hiányolok. Meg a kisiskolás gyerekek szüleinek nagy teher lenne, ha megint otthonról tanulnánk. Én 10. osztályba megyek idén, szóval nekem nem gond önállóan tanulni, de a kis elsősök hogy tanulnak meg otthon írni-olvasni? Remélem, szeptemberre ki tudnak találni valami megoldást erre a helyzetre.
2020. júl. 24. 17:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek Veled, utolsó válaszoló. Bár azért jó lenne mondjuk nekünk (középiskolásoknak pl.) a matekot, fizikát meg a nyelvet elmagyarázni, mert ezek itthon is elég szenvedősek. Én pl utáltam itthon tanulni, mert mindig megzavart kisöcsém, kishugom, meg ha már itthon vagyok segítsek már többet stb... meg a barátok, közösségi élet, sulis programok, ezek hiányoznak...
2020. júl. 24. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Matekkal én most jobban állok, mint mikor hagyományos oktatás volt. Valahogy nem jött át nekem a tanár magyarázata, online viszont a Mateking videóit küldte hogy dolgozzuk fel, azokat teljesen megértettem. Így 1,80-ról 2,08 lett az átlagom év végére, de jövőre szeretnék legalább 3-as lenni.
2020. júl. 24. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amúgy általánosban lesz ez gond.

Mert egy alsós, hogy tanul meg majd írni/olvasni/számolni?!

Arról nem is beszélve, hogy mi van ha a szülő nem tud home officeból dolgozni, akinek nincs nagyszülő akkor kire bízza a gyereket? És a tanulást meg ne is említsük..mikor nekik lenne a legnagyobb szükségük, hogy valaki jól elmagyarázza..

2020. júl. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!