Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok mélyebb infókat a...

Hol találok mélyebb infókat a rendőrségről?

Figyelt kérdés
Rendészetet fogom kezdeni és szeretnék egy jegyzetet amibe alapvető dolgokat összeírok a rendőrségről, hogy ne 0 tudással menjek. Tudtok esetleg olyan oldalt vagy cikket amibe le vannak ilyenek írva? Csak a hatékonyabb keresés miatt lenne fontos:) megköszönném!

2020. júl. 22. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem, de rendészetis osztálytársaim voltak bőven( összesen +- 30 a 4 év alatt). Felesleges előre készülnöd, mert 5 évig csak ezt fogod hallani egyfolytában kb napi 2-6 órában.(Meg a másik szak is, ha úgy indítanak osztályt. Infós voltam, de már én is oda-vissza tudom az egész tananyagot) Emellett ezzel fogják kezdeni az első pár hétben, így pazarlod az idődet vele és halálra unod magad majd az órákon, ha előre készülsz. Inkább készülj arra lelkileg, hogy sok buta ember lesz az osztálytársad(ez tény) és szájba rágós lesz a tananyag, hogy mindenki megértse kb 3x alkalomra már.
2020. júl. 22. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!