Hol tudom elvégezni a 8. osztályt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nem publikus/releváns okokból csak 7 osztályt végeztem általános iskolában. Szeptemberben kezdeném 3. alkalommal ezt a bűvös osztályt. Mivel anyagi nehézségek is vannak, munkát is vállalnék iskola mellett, de ez alapfokú végzettség nélkül elég nehéz. Esti iskolára gondoltam, de alig találok valamit. Ha valaki volt hasonló helyzetben, vagy esetleg van is és tud segíteni azt nagyon megköszönöm. Pest megyén belül Vác és Budapest környékén. (A mostani iskolám nem opció.)2020. júl. 20. 11:12
1/2 anonim válasza:
Újpesten a Brody Imre Gimnáziumban régebben indult esti tagozatos általános iskolai képzés. Egy telefont megér.
Javaslom, hogy guglizd meg "esti tagozatos általános iskola + lakóhely". Lényeg az, hogy minél közelebb legyen hozzád.
2/2 anonim válasza:
Felgimi.hu, pont a mostani tanévtől fognak általános iskolai tagozatotis
indítani. XVIII. kerületben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!