Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Matek alapszak után infó msc?

Matek alapszak után infó msc?

Figyelt kérdés

Meg van egy évem a matek alapszakbol , és azon gondolkodom hogy utána infó mscre mennek. Tanultam programozni C++ban és tervezem ezt a tudásom tovább fejleszteni. Szerintetetk nagyon nagy váltás lenne? Meg lehet csinálni? Mi a véleményetek?

És ha igen, melyik infó msct ajánlanatok?

2020. júl. 16. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
5%
Most matek alapszak alatt matek tanárit értesz mert ha igen azzal nem mehetsz informatikai mesterképzésre csak akkor ha informatikát tanultál volna alapszakon. Én is tanultam C++ programozást most gazdasági karon tanulok alapszakon én se mehetek át informatika mesterképzésre utána szóval csak akkor tanulhatnád ha egy informatikai alapszakot elvégeznél.
2020. júl. 16. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Megszenvedsz vele. Ha megfogadod a tanácsomat, akkor Bsc-re mész, ott sok tárgyat el is tudsz fogadtatni.

Osztatlan alkalmazott matematikus után mentem programtervező informatikus Msc-re, tudom, miről beszélek.

2020. júl. 16. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én idén végeztem matek Bsc-én és nagyon szemeztem én is az ik-s mesterekkel. De végül beláttam, hogy nagyon nehéz lenne. Survey statot választottam helyette. De ha bevállalod és megcsinálod biztos hogy egy nagyon szép és hasznos kiegészítője a matek szaknak :) sok sikert :))
2020. júl. 17. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!