Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mentőápoló okj-n mennyit kell...

Mentőápoló okj-n mennyit kell tanulni?

Figyelt kérdés

Ha tudsz,akkor kérlek konkrét mennyiséget írj,kb napi hány oldalt vagy ilyesmi.

(Vagy inkább gyakorlati van,mint tanulás?)

Egyetem mellett elvégezhető?(Ha az egyetem levelező,a mentőápolói pedig nappali,vagy fordítva.)

Előre is nagyon szépen köszönöm,ha valaki segít!

2020. júl. 16. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat. Nspi orakat s egyetem mellett ha nem eu akkor gaz nehez
2020. júl. 16. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden egészségügyis szak nehéz, tökmindegy hogy most az okj, levelező vagy nappali. Orvosi sem könnyű, dietetikus, gyógytornász vagy ápoló sem. Mindenhol tanulnod kell és hivatásként kell tekintened a szakmádra, akkor kevésbé érzed soknak a dolgokat. Kitartást hozzá én nappalira mennék a helyedben, először megnézném azt hogy bírom és utána gondolkoznék azon, hogy mit bírnék mellette. (Legyen az munka vagy okj vagy bármilyen más tanfolyam)
2020. júl. 17. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
A mentőápoló képzés nem egyetemi képzés, miről beszéltek! :)
2020. júl. 25. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó olvad el a kérdést:

Mentőápoló okj-n mennyit kell tanulni?

(Vagy inkább gyakorlati van,mint tanulás?)

Egyetem mellett elvégezhető?(Ha az egyetem levelező,a mentőápolói pedig nappali,vagy fordítva.)

2020. júl. 25. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!