C+E kategóriás jogsi,vagy burkoló képzésre menjek?Ti melyiket választanáto ha igazából mind kettőhöz lenne afinitás?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 15:23
1/9 A kérdező kommentje:
*választanátok
2020. júl. 13. 15:24
2/9 anonim válasza:
Én a burkolót. Kevés a jó szakember.
3/9 anonim válasza:
Attól függ tudsz e szépen burkolni. Ha tudsz szép munkát végezni akkor menj el burkolónak, ha nem akkor marad a jogsi
4/9 anonim válasza:
C+E azzal jár, hogy keveset vagy otthon, főleg, ha nemzetközire utazol. Burkolónak természetesebb életrimusa lesz.
Mindkettő érdekes lehet, szerintem a csaldi állapot lehet döntő.
5/9 anonim válasza:
C+E:
Ajánlom st22lacika csatornáját. Elég sok nehézség van egy kamionsofőr életében, ezt ő jól ki is elemzi.
Burkoló: biztos megtanulható. Eléggé felhígult a szakma, szóval ha odafigyelsz a munkád minőségére, és jó hírnevet szerzel, biztos lesz megbízód. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én is a burkoló felé húzok most már.Ha az ember ügyes és kreatív,akkor nagyon jól lehet vele keresni és az ember minden nap otthon van,vagy legalábbis hétvégén ez tény.Szoktam nézni ST22 Laci csatornáját,nekem a nemzetközizéshez nem jött meg a kedvem,még a pénz miatt sem.Nem akarnék 3 hétig távol lenni.Utazás része az ok,de azért akinek van barátnője, felesége,annak hosszútávon nem lehet ez életképes szerintem.Még ha ez ember minden hétvégén otthon van,akkor talán.De talán hosszútávon az se ok.Ugy hogy a burkoló mellett döntök:)
2020. júl. 13. 16:02
8/9 A kérdező kommentje:
ma 16:09
Köszi:)
2020. júl. 13. 17:18
9/9 anonim válasza:
Kamionoztam sokáig. Inkább burkoló legyél 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!