Mennyire reális, hogy a munkáltató fizeti valakinek az MBA képzését?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen? Csak mert ezek többmilliós képzések és bár sokan dicsérik karrierépítés szempontjából (pl. a CEU-nak volt ilyenje amíg még itt volt) de borzasztó magas a tandíj mindenhol, amit egy egyszeri munkavállaló nem fog tudni kicsnegetni.

2020. júl. 11. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Miért fizetné ezt a munkahelyed? Milyen olyan plusz tudást adna neked, amivel jobban tudnád végezni a munkát, amit amúgy is végzel? Mert amíg ezt nem tudod megindokolni, esélytelen. A tandíj meg befektetés, ha úgy tetszik. Én így tekintek rá. Az emberek vesznek fel hitelt autóra, lakásra, még esküvőre és nyaralásra is, pedig ezek mind csak viszik a pénzt. Egy jó képzés az egyetlen, aminek legalább esélye van, hogy a jövőben visszahozza az árát.
2020. júl. 11. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy van ilyen. Nem olyan szokatlan legalábbis azt tudom hogy küldön multiknál simán állják. Van ugyebár külön budget training stbre azt ha úgy vélik hogy belefér akkor fizetik. Meg azt se tartom kizártnak hogy valahogy vissza igényelik de ehhez nem értek
2020. júl. 11. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is valószínűtlen, csak hallottam valahol ilyesmit és furcsa volt.
2020. júl. 11. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
*külföldön
2020. júl. 11. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik tanácsadócég (Big4) esettanulmány versenyt hirdetett, a győztes csapat tagjait pedig a szerződés aláírta után azonnal beiratta valamelyik amerikai egyetem MBA képzésére. Szóval van ilyen, ha nem is gyakori. :)
2020. júl. 11. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Vezetőknek általában fizetik, nekem a felét fizették ki, a másik fele zsebből volt.
2020. júl. 11. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Egy MBA képzés átlag 5-15 ezer Eur, ez egy normál cégnek olyan, mintha te vennél egy csokit. Simán kifizeti egy cég, ha lát benned valamit.
2024. aug. 1. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Az igazi MBA képzések 20-30.000 eur között indulnak.
2024. aug. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!