Iskolák 20 évesen?
Sziasztok. Szeptemberben leszek 21 éves, és sajnos csak 8 általánosom van, mert kirúgtak középsuliból, túl sok volt a hiányzás.
Szobafestő-Mázolóként tanultam, ebből 2 és fél évem van meg, tehát mondhatjuk hogy szinte a végén rúgtak ki.
Érdeklődnék, hogy esetleg van -e ingyenes érettségire lehetőségem? Vagy esetleg befejezni azt a fél évet, ami kimaradt? Azóta leginkább napi bejelentéssel dolgozok, rá kellett döbbenjek, hogy 8 általánossal én nem tudok leélni egy életet.(Leginkább a 130-140 ezer forintos nettó fizetések miatt) és ha lépni akarok, még most kell, talán így könnyebb. Mit tanácsolnátok? Tudom, be kellene fejezzem azt a kicsit a festőből, viszont segédmunkásként dolgoztam benne, és nagyon nem olyan, mint amit elképzeltem.. itthon egyáltalán nem fizetik meg őket sem. (Segédmunkásként annyit kaptam, mint akinek megvan a papírja, 800Ft-os órabért.)
Beírod a googleba, hogy esti gimnázium + lakóhelyed. A hozzád legközelebbi sulit felhívod (ne alapítványit, hanem állami fenntartásút) a következő szerdán és elmondják mit kell tenned.
Készítsd elő a bizonyítványaidat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!