Lenne lehetőségem Magyarországon érettségizni?
#3 Lehet neked is érdemes lenne érettségizni Mr. "álmodozon".
Szerintem érdemes megérdeklődni az esti iskoláknál (amiket kinéztél), hogy ők mit javasolnak. Biztos van rá lehetőség, ha még az állampolgárságod is megvan. Felső korhatár nincsen, az biztos!
Úgy tudom esti elkezdéséhez elég ez, 2 év alatt le is érettségizhetsz, de mindenképp érdemes megkérdezni az estis szervezőket.
1-re meg ne is figyelj, vannak akik a saját sikertelenségük miatt próbálnak magukkal rántani
Egyszer helyettesítettem egy esti gimiben. Pont jött beiratkozni egy szintén erdélyi hölgy, de neki szakmája már volt. Tudtommal a rendszer úgy működik, hogy elvégzett éveket és szakmát beszámolnak, az utóbbit 2 évre, vagyis 2 éves lesz a 4 éves érettségi. A fent említett hölgynek is 2 éves lett, mert már volt egy szakmája.
Ha neki azt elfogadták, akkor feltételezem neked is elfogadják a 10. osztályod, vagyis neked is csak 2 éves lesz az érettségi. Egyébként elég laza, heti csak 2 napot kell bejárni, de ha ki is hagysz havonta pár alkalmat, nem verik nagy dobra.. (Legalábbis ott így volt).
Amúgy bőven vannak veled egykorúak de idősebbek is, szóval ettől nem kell tartani.
#1-es mikor ilyeneket írsz mit érzel?
Miért kell tuskónak lenni?
Nem hogy örülnél, ő legalább szeretne fejlődni és szeretne tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!