Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Autóban angol szavakat tanulni?

Autóban angol szavakat tanulni?

Figyelt kérdés

Elég sokat vezetek és szeretném hasznosan eltölteni az időt. Tud valaki olyan hanganyagról, alkalmazásról, amely témakör szerint tanítja hangosan a szavakat? Fizetős, ingyenes és más megoldások is érdekelnek.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 7. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem jó ötlet, mert elvonja a figyelmet.
2020. júl. 7. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem angol nyelvű rádiók mennek a telefonomon. Nem vészesen zavar. (Mondjuk, ha valami szuper polkorrekt műsor van, akkor váltok) Arra, hogy megértsem a beszélt nyelvet kimondottan jó
2020. júl. 7. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Youtubeon szoktam látni különböző nyelvekből akár több órás videókat is, ahol szavakat ismételget az adott nyelven, szerintem angolból is van ilyen
2020. júl. 7. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tudok ezzel egyetérteni, ne haragudj. Ennyi erővel a mellettem haladó autó is elvonhatja a figyelmemet, vagy a rádió, az eső, egy madár, egy mellettem ülő személy.
2020. júl. 7. 16:07
 5/10 A kérdező kommentje:
2/4 és 3/4 köszönöm a válaszokat. Utána nézek mindegyiknek.
2020. júl. 7. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem vonja el. Az én oktatóm, van, hogy beállít valami hangiskönyvet vagy a youtube-on zenét nekem. Engem ellazít.

Múltkor gyorsabban kellett menni, mint szoktam. Beállított valami zenét. Egyből nem tötymörgős tempóban vezettem. Nem is gyorsan csak így könnyebben tartottam a forgalom sebességét.

2020. júl. 7. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

"Múltkor gyorsabban kellett menni, mint szoktam. Beállított valami zenét."

S erre mondod, hogy nem vonja el. Nem hát, csak átírja a józan észt. Ha berak valami pezsgő ritmusost, akkor 160-nal tépsz a Kiskörúton, himbálva a sávok között?

Kérdező, sokkal jobabn jársz, ha ezeket az anyagokat te állítod össze, és mondod rá a felvevőre. Ezzel ugyanis már félig meg is tanultad. Egyébként nagyon igazad van ebben: " Ennyi erővel a mellettem haladó autó is elvonhatja a figyelmemet, vagy a rádió, az eső, egy madár, egy mellettem ülő személy." Csak nem úgy, ahogy te gondolod. Azok is elvonják, és ha ott ragadsz agyilag, okai is baleseteknek. Persze, ha az angol szöveg sem állandóan menne, hanem egy szó, majd fél óra szünet, akkor az sem lenne rosszabb a biztonságra, mint a melletted ülő.

2020. júl. 7. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A rádió persze nem vonja el, mert passzívan hallgatja az ember.

A zene, ha túl hangos, elvonhatja.

A tanulás elvonja, mert arra figyelni kell.

A többi autó még jó, hogy nem vonja el :D Az az alap, hogy minden körülöttünk lévőre kell figyelni.

2020. júl. 8. 09:36
 9/10 anonim válasza:
Elvonja de a kresz 1 masodperces reakcioidot ir elo abba meg meg igyis belefer.
2020. okt. 3. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:

#8, szóval szerinted a riportműsorra nem kell figyelni? :D

#9, hol írja elő azt?

2020. okt. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!